I franska akademier och afrikanska byar Wenger har bedrivit spelare

I franska akademier och afrikanska byar Wenger har bedrivit spelare i stånd att genomföra sin vision av vad fotboll bör vara: en omgång takt, skicklighet, smidighet, äventyr. Men allt han behövde billiga fotbollströjor göra var att motorn norrut från klubbens övningsfält i London Colney till en hjärtat av förorts Arsenal stöd. Där fann han den mest begåvade unga engelska mittfältare sedan Paul Scholes, som gjorde sin debut för Manchester United på åldern Wilshere är nu.

Skillnaden är att Scholes vadderad på scenen i en League billiga real madrid tröja Cup match på Port Vale medan Wilshere, vid 19, framgår redan omöjlig att skilja från Barcelonas två bästa mittfältare, som tog silver och brons bakom Lionel Messi i FIFA: s världs fotbollsspelare of the Year. I Arsenals 2-1 seger över Pep Guardiola team Wilshere kunde ha burit livré av båda sidor, så var sitt ronaldo tröja sortiment av förbigående hans mod i krävande bollen i trånga utrymmen, hans självförtroende och känsla av tillhörighet.

De två landsmän som bär jämförelse från de senaste 25 åren är Scholes och Paul Gascoigne, som kraschade bilden med Newcastle strax före sin 18-årsdag, mot QPR i messi tröja april 1985. Scholes var en liten bunt av skicklighet och seghet som fortfarande saknade den fysiska dimensioner för att övertyga Uniteds tränare han helt skulle göra betyget. Gascoigne var mer av en ensamvarg: lysande, men oroliga, välsignade men egensinnig.

Det är där Wilshere berättelse svänger ut i sin egen glittrande rike. En Premier League debutant på 16 zlatan tröja år och 256 dagar, Stevenage födda men Hitchin-höjde Wilshere vann sin första England tak på 18 år och 222 dagar och har redan spelat 48 gånger för Arsenal.

Gascoigne beviljades frihet att självförstörande. Scholes fick kämpa sig igenom ett snår av selectorial utmaningar. Vid olika tidpunkter i hans tidiga år Mark Hughes, Eric Cantona, Roy Keane och Juan Sebastián Verón alla stod i hans väg. Scholes är en majestätisk spelare som har varit tvungen att rymma eller arbeta runt rival talang mer än vi uppskattar. Till slut sin klass och lojalitet utdelning. Till en början var han sällan i befälet över sitt eget öde, som Wilshere är nu.

http://lilianat8.myshowroom.se/maglia-milan-bambino-poco-prezzo/
http://kandace2a.blogghy.com/note/1010852/aflevere-en-ny-etrig-aftale.html
http://klaudia2a.cafeblog.hu/2016/09/15/billige-real-madrid-troje-born/
http://lachlan2a.nibblebit.com/2016/09/14/messi-tr%c3%b8je-vil-rode-med-hold-og-dannelse
http://www.jonelle2a.portfoliobox.net/manchesterunitedtrje
http://i5fotbolls.blogghy.com/note/1010944/extraordin%C3%A4ra-v%C3%A4rld-av-premier-league.html
http://janette2a.simpsite.nl/real-madrid-troje
http://sefotbollcom.allmyblog.com/21-henry-har-varit-tillbaka-till-arsenal-sedan-hans-avgang.html
http://hildred2a.page4.me/liverpool_trje.html