Gascoigne finaste ögonblick var i en England skjorta

I efterdyningarna av Arsenals spännande kontra enhet ett vittne påpekade att Barcelona kan glömma Cesc Fabregas nästa sommar och kommer att kalla för Wilshere i stället. Normalt zlatan tröja fastställs hype sig på en ung anfallare som meddelar sig med ett utslag av mål, eller en kryddig tonårs ytter som smetar backar på toast. Den här gången, men beröm är staplas upp för en ung engelsk ledare i det svåraste läget för alla: ett nytt ansikte med full repertoar av korta och långa länken-play, bollar runt hörnet och sonderings passerar levereras på flykt, som Steven Gerrard på sitt bästa.

I alla dimensioner Wilshere överskridit vad som borde vara möjligt billiga arsenal tröja för en spelare av hans år mot världens bästa klubb sida. Gascoigne finaste ögonblick var i en England skjorta. I hans kort prime låste han horn med många formidabla motståndare. Det finns inget minne, men honom har att kämpa mot en Messi, Busquets, Iniesta och Xavi i utrymmen så kraftigt komprimerad att resten av oss skulle ha någon tid att skrika 'hjälp!' mellan mottagning och förlora bollen.

Scholes behärskar denna konst billiga barcelona tröja stadigt, i sällskap med serie trofé vinnande kollegor. Wilshere verkar ha kommit dit av några utvecklings mirakel. Ingen tid tycktes förflyta mellan rapporter om sitt löfte och leverans av dessa förhoppningar mot Barcelona, ​​i en Champions League knockout slips, bland kvävande tryck.

Det är goda nyheter på England fronten också. I en intervju innan matchen Wilshere kapitulerade en inblick i hur hög grad hans internationella billiga real madrid tröja lagkamrater betygsätta honom. Fabio Capello är i fara att använda honom som en lyx David Batty, men Wilshere säger: 'Jag talade med Frank Lampard innan [Danmark] spel och han sade -' inte bara sitta, har vi sett att du kan gå framåt, så om du vill gå framåt bara berätta för mig och jag kommer att sitta '- somronaldo tröja liknar min roll med Arsenal verkligen, när jag har licensen för'.

Lampard, som har rest upp många återvändsgränder med England, är uppenbarligen att hjälpa till med framtiden, som har kommit tidigt, i form av en ung orchestrator som trotsar den engelska normen. Systemet kan vara beaten.Eighty procent av framgång bara dyker upp. Vem visste att Woody Allen var en fotbollsexpert? En avslappnad blick på ett par bussar i Premier League och Bundesliga - låt oss kalla dem 'Graham Plant' och 'Pirmin Späh', för att skydda de skyldiga - visar att The King of Nebbish instinktivt förstått kärnan i ledningen. För vissa, helt enkelt sitta på bänken och anta en sträng har tankeväckande uttryck varit tillräckligt för att säkra fortsatt anställning. Steve McClaren är dock redo att gå en bättre i år: han inte längre behöver visa upp alls att komma över som en toppchef.

http://krystal2a.over-blog.com/2016/09/ronaldo-tr-je-hasselbaink-regner-forventninger.html
http://blog1.de/kristan2a/3790206/Manchester+United+FIK+de+d%E5rlige+nyheder+FRA+de+unge+Stjerner+Anthony+Martial.html
http://lachlan2a.nibblebit.com/2016/09/14/fodboldtr%c3%b8jer-b%c3%b8rn-guthrie-p-vitale-sammenst%c3%b8d
http://horacio2a.bloog.pl/id,356128219,title,nskede-at-vide-at-deres-ansigt,index.html
http://kristie2a.futbolowo.pl/news/article/billige-real-madrid-troje-act-p-halv-tid
http://lasonya2a.shop-worlds.com/2016/09/14/billige-fodboldtrojer-ruiz-internationale/
http://patampenzi.com/member/blog_post_view.php?postId=38937
http://osvaldo28.nikablog.ir/post-120950.html
http://kristin2a.qsite.dk/185677/