Dieter Hoeness kommer naturligtvis aldrig acceptera en sådan nonchalant syn

Sanningen att säga, har 49-åriga Yorkshire aktier i Wolfsburg aldrig varit högre än två veckor efter hans avskedande. 2009 mästarna har nu förlorat två i så många spel under billiga real madrid tröja barn hans efterträdare Pierre Littbarski och gled till 15 i tabellen efter en 2-1 förlust på Freiburg på lördag. Från denna utsiktspunkt, kan perspektivet väl förändras. Några förluster mer och McClaren kan bara gå ner i VfL historia som anständigt chef som så nästan räddade denna ledsen röra av en sida från det oundvikliga nedgång, men fick fotbollströjor sparken i förtid.

Dieter Hoeness kommer naturligtvis aldrig acceptera en sådan nonchalant syn. 'Vi har tillräckligt med individuell kvalitet för att vara bland de översta tredjedelen i tabellen,' general manager berättade Süddeutsche Zeitung tidningen innan Freiburg resan ', men vi lyckades inte komma tillsammans som ett team.' McClaren var bara nämns i förbigående i intervjun - 'i vinteruppehållet, äldre spelare bad honom att vara strängare' billiga barcelona tröja - men det var uppenbart vem 57-åriga skulden för bilden. 'Vi lyckades inte skapa vår egen fotbollsfilosofi', säger Hoeness. Han underförstått överens om att McClaren s Wolfsburg hade spelat 'en sorts kick och rusa, utan brådska', som Süddeutsche reporter föreslog.

Det är ett mått på hur illa det har blivit på säsongens största brutto spenders - € 52 arsenal tröja (£ 43,8) för nya spelare - att den något olyckliga nederlag på Badenova-Stadion var nästan hälsad med lättnad. 'Jag såg många saker som jag gillade i dag', säger Hoeness. 'Laget kämpade och spelar bra. Vi har inte bara spela det länge, vi spelade med tålamod. Det såg ut som fotboll.' Den brasilianska mittfältaren Diego, tillbaka från sin disciplinära förbud billiga fotbollströjor för att ta (och saknade) ett straff mot McClaren önskemål två veckor sedan, instämde. 'Om vi ​​fortsätter så, kommer vår situation förändras,' förutspådde 25-åriga tryggt. 'Vi får inte panik nu, som inte kommer att hjälpa oss.'

Keeper Marwin Hitz också trodde på gång: '... I dag var vi mycket otur men vi får ut [problem] om vi arbetar här hårt Vi är mer av en enhet nu' Littbarski hade kontroversiellt förbjudit Alexander Madlung och Thomas Kahlenberg från truppen i lågsäsonger verkade åtgärden har önskad effekt. Även Freiburg tränare Robin Dutt, medgav att motståndarna hade spelat bra. 'Diego var världsklass', sade han.

Det är inte en tillfällighet blygsam Freiburg är upp på sjätte plats medan de stora namnen (Stuttgart, Bremen) flundra. Dutt, en av ligans mest hårt arbetande och progressiva tränare, har en klar uppfattning om taktik (pressning, pressning, pressning) och aktörer som är villiga att arbeta för varandra, till skillnad från andra.

http://jacklyn2a.nation2.com/side-burde-have-vret-klogere-i-sidste
http://juanita2a.myshowroom.se/billige-liverpool-troje/
http://kendall2a.blogruimte.nl/note/38376/dan-burn-er-blevet-udelukket.html
http://maurine28.doodlekit.com/blog/entry/4038329/maglia-arsenal-bambino-poco-prezzo
http://osvaldo28.nikablog.ir/post-120950.html
http://sefotbollcom.allmyblog.com/21-henry-har-varit-tillbaka-till-arsenal-sedan-hans-avgang.html
http://www.jonelle2a.portfoliobox.net/chelseatrje
http://rachael28.qsite.dk/185673/
http://lasonya2a.shop-worlds.com/2016/09/14/billige-fodboldtrojer-ruiz-internationale/